DOLAR 32,3343 0.24%
EURO 35,1282 -0.02%
ALTIN 2.302,671,12
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Soykan Alp Aydın: Ülkemi Yurt Dışında Temsil Etmek İstiyorum
  • HaberOrdu
  • Spor
  • Soykan Alp Aydın: Ülkemi Yurt Dışında Temsil Etmek İstiyorum

Soykan Alp Aydın: Ülkemi Yurt Dışında Temsil Etmek İstiyorum

ABONE OL
Şubat 18, 2023 16:18
Soykan Alp Aydın: Ülkemi Yurt Dışında Temsil Etmek İstiyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 Erzincanspor forması giyen başarılı file bekçisi Soykan Alp Aydın açıklamalarda bulundu.

2022-2023 Sezonunun başında 24 Erzincanspor ailesine katıldığını ifade eden Aydın, ‘’ Sezon başında teklif gelir gelmez hemen kabul ettim. 24 Erzincanspor camiası Anadolu takımları içerisinde köklü bir kulüp. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Gerek değerli yöneticilerimiz, değerli hocalarımız, kulüp personelimiz ve büyük taraftarımızla çok içten aile olduk. Buda bizim işimize daha sıkı sarılmamıza etkin olan en büyük faktör. Başarılı bir ortamın arkasında, her zaman aile ortamı vardır.’’ dedi.

Gelecek planlamaları ile ilgilide söylemlerde bulunan Aydın, ‘’ Şuan tüm önceliğim, formasını gururla taşıdığım 24 Erzincanspor. Tabi her genç futbolcu gibi benimde hayalim bir gün ülkemi yurt dışında temsil etmek. Bunun içinde çok sıkı ve çok yoğun çalışmam gerektiğini biliyorum. Genç yaşlarda başladığım futbol, benim için meslekten çok daha fazlası. Umarım bir gün hayallerime kavuşur ve ülkemi gururla temsil etme onurunu yaşarım.’’ diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.