DOLAR 32,4591 -0.1%
EURO 34,8343 -0.41%
ALTIN 2.448,460,52
BITCOIN 20829221,29%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Burger King®   Yeni Restoranını Sefaköy’de Açtı

Burger King® Yeni Restoranını Sefaköy’de Açtı

Burger King®, Sefaköy Torkam’da yeni hizmete açılan restoranıyla efsane lezzetlerin adresi olacak.

ABONE OL
Temmuz 25, 2022 08:53
Burger King®   Yeni Restoranını Sefaköy’de Açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin lider restoran operatörü TAB Gıda güvencesi ile istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Burger King®, restoran yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Burger King®’in birbirinden lezzetli, doyurucu menüleri, kral patatesi, çıtır lezzetleri ve daha birçok lezzeti Sefaköy Torkam AVM’de lezzet tutkunları ile buluşmayı bekliyor.

 

Erman Engiz: “Yatırım yapmayı planlayan girişimcileri desteklemeye devam edeceğiz”

Gıda işletmeciliği konusunda tüm çözümleri kendi bünyesinde sunan iş modeli ile dünyada benzersiz bir gıda ekosistemine sahip TAB Gıda, bünyesindeki markalara yatırım yapmak isteyen yatırımcılara, tedarik zinciri yönetimi, operasyonel ve pazarlama tecrübesinin yanı sıra satın alma gücünden faydalanma imkânı sağlıyor.

 

TAB Gıda Franchise Direktörü Erman Engiz, “Bugün, Türkiye’nin dört bir yanında, 700’den fazla Burger King®️ restoranımızla hizmet veriyoruz. Burger King®️’in dünyadaki en büyük master franchisee’si konumundayız. Bu alanda yatırım yapmayı planlayan girişimcileri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

TAB Gıda hakkında:

ATA Grubu’na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye’de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Sbarro® 2006 yılında, Popeyes® markası ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby’s®’i bünyesine katmış, 2013 yılında kendi markası olan Usta Dönerci®’yi, 2019 yılında da yine kendi markası olan Usta Pideci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 700’den fazla Burger King® restoranı, 90‘dan fazla Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 80’den fazla Arby’s®, 140’dan fazla Usta Dönerci® ve 30’dan fazla Usta Pideci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.