DOLAR 32,3626 -0.05%
EURO 34,8895 0.16%
ALTIN 2.389,00-0,31
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer’i Ziyaret Etti
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer’i Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer’i Ziyaret Etti

ABONE OL
Nisan 23, 2024 20:26
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer’i Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“ZOR BİR GÖREV YÜKLENDİ”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i Ankara Gölbaşı’ndaki konutunda ziyaret etti. Ziyaretin ardından Sezer, “Nazik ziyaret için ben teşekkür ediyorum sayın başkana. Görevinde başarılar diliyorum. Zor bir görev yüklendi. Mutlaka başarılı olacaktır. Umudum o. Sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

“TECRÜBELERİNDEN YARARLANIYORUZ”

CHP lideri Özel de, “Biz sayın Cumhurbaşkanımıza daha önce nezaket ziyaretlerinde bulunmuştuk. Ben genel başkan seçildikten sonra kendisi bir tebrik telefonu açmıştı. Ben de bu tebrik telefonuna teşekkür için bir ziyarette bulunmayı istedim. Kendisinin engin devlet tecrübelerinden yararlanıyoruz” diye konuştu.

“DÜZENLİ ARALIKLARLA ZİYARET EDECEĞİZ”

Özel, Sezer’in fikirlerini önemsediklerini vurgulayarak, “Kendisinin tavsiyelerini alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti devletinde çok önemli bir dönemde çok başarılı ve hala daha Türkiye’deki herkesin o süreci imrenerek hatırladığı bir Cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti. Bizim haddimize değil tabi bu takdir ifadelerini söylemek. Kendisinin tavsiyelerini aldık. Bundan sonraki süreçlerde de kendileri uygun gördüğünce sayın Cumhurbaşkanımızı düzenli aralıklarla ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.