DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleriyle İlgili Soruşturma Devam Ediyor
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • CHP İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleriyle İlgili Soruşturma Devam Ediyor

CHP İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleriyle İlgili Soruşturma Devam Ediyor

ABONE OL
Mart 25, 2024 20:06
CHP İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntüleriyle İlgili Soruşturma Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melih Morsünbül’ün İfadesi

Şüpheli Melih Morsünbül, ifadesinde Aralık 2019’da Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını ve o dönemde CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde bağış paralarının taşındığını belirtti. Kendisine verilen parayı, o ofiste bulunan kişilere teslim ettiğini ifade etti.

Serkan Çebi’nin İfadesi

Serkan Çebi, eski bir dostunun isteği üzerine Küçükçekmece’de toplanan bağış paralarını bir adrese götürdüğünü ve orada paraların sayıldığını ifade etti. Babası Kemal Çebi’nin bu olaydan haberi olmadığını ve kendisinin de herhangi bir bağış yapmadığını belirtti.

Servet Yıldırım’ın İfadesi

Servet Yıldırım, Hüseyin Köksal’ın şoförlüğünü yaptığını ve dosyadaki tanığın kendisini tanımadığını, iddiaların yalan olduğunu savundu. Ayrıca, diğer şüphelilerin iş yerine gelip gelmediğini hatırlamadığını belirtti.

Soruşturma Detayları

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleriyle ilgili resen soruşturma başlattı. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, Özgür Nas ve Can Poyraz’ın ifadesi alındı. Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da şüpheli olarak ifade verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.