DOLAR 32,5689 0.13%
EURO 35,0030 -0.11%
ALTIN 2.441,740,24
BITCOIN 20992900,29%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Geçici Kenar Koruma Sistemleri

Geçici Kenar Koruma Sistemleri

ABONE OL
Ekim 1, 2022 08:51
Geçici Kenar Koruma Sistemleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanayi, inşaat ve fabrika gibi ortamlarda gerçekleştirilen her iş tepeden tırnağa tehlike içeren işler olarak bilinir. O yüzden de çalışma evvelinde güvenlik önlemi almak vicdani ve yasal bir hak olmaktadır. İnşaat gibi yerlerde önce insanların can güvenliğini sonra da maddi bakımdan önem arz eden ürünleri korumak için geçici kenar koruma sistemleri yapılmalıdır.

Yapı ile alakalı sektörlerde çalışan kişilerde fiziksel yaralanmaya ve can kaybına neden olabilecek her ortamda güvenlik tedbiri oluşturulmalıdır. TRY Mühendislik farkıyla geçici kenar koruma sistemleri devreye sokulabilir. Bu sayede herkes konforlu bir iş süreci geçirerek daha keyifli şekilde işlerini yapmaya devam edecek demektir.

Bu sistem, inşaat projelerinin başlangıcından bitiş sürecine değin her bir evresinde kullanılmaya devam eder. Uygulandığı yerin yükünü kaldırabilecek güçteki geçici kenar koruma sistemleri ile inşaat alanlarında çalışan işçiler güven içerisinde işlerini yapmayı sürdürebilir. Yüksek bir katta çalışmak zorunda olan kişilerin sağlık ve can güvenliğini sağlamak gerekli bir iş disiplini olmaktadır.

İşçi sağlığına gösterilen ehemmiyetin gitgide artması nedeni ile üniversitelerde bile bu konuya dair bölümler açılmaya başlanmıştır. İş sağlığı ve güvenliği kapsamı içerisine dahil edilen geçici kenar koruma sistemleri her daim TRY Mühendislik farkı ile satın alınmalıdır. Çünkü burası her daim kaliteli üretim sağlar ve sizlere daima yardımcı olan ürünler sunar.

Geçici Kenar Koruma Sistemlerinin Kullanım Amacı Nedir?

TRY Mühendislik bünyesinde üretilen geçici kenar koruma sistemleri, yürürlükte olmaya devam eden İş Sağlığı ve Güvenliği yönetmeliklerinde bizzat bulunur. Bu sistem sayesinde yüksek yerlerden düşen personellerin canına zarar gelmez. Hatta çoğu zaman yaralanma durumu bile oluşmaz. Bu yüzden her işveren işçileri için geçici kenar koruma sistemlerinden muhakkak yaptırmalıdır. Bu çok önemli bir konudur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.