DOLAR 32,5567 0.19%
EURO 34,9919 -0.09%
ALTIN 2.441,790,25
BITCOIN 2093967-0,06%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Metropol Konteyner Ev

Metropol Konteyner Ev

ABONE OL
Eylül 6, 2022 07:07
Metropol Konteyner Ev
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Metropol konteyner ev sistemleri normal olarak yapılan evlere göre daha pahalı ve kısa sürede kurulan ürünlerdir. Özellikle normal yapılan evlere göre daha pahalı dememizin en önemli sebebi mevcut konteyner sistemlerindeki duruma göre alternatif ürünlerine göre daha maliyetli ve pahalı satılmasından dolayıdır.

 

Konteyner sistemlerini konteyner evlerin metropol olarak tercih edilmesi genellikle müşterilerimizin firmalardan görmüş olduğu satış ofislerinden etkilenmesi doğrultusunda meydana gelmiştir. Ürünlerimizde mevcut sistemlerde kaliteli ve uzun ömürlü dayanması adına hem standart yalıtımlı konteynerlerde hem de metropol konteynerlerde özel çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

 

Metropol konteyner sistemleri hakkında daha fazla ayrıntılı bilgiyi konut ve villa yapımlarında müşteri temsilcilerimiz öğrenebilirsiniz.

Metropol Konteyner Fiyatları Ve Avantajı

Metropol konteyner fiyatları mevcut standart konteyner ev fiyatlarına göre en az 2 ve 3 kat daha pahalı olmaktadır.

 

Mevcut konteyner ev ve konut fiyatlarında fiyatlar 35.000 en az olmak üzere 50 ve 60.000 civarını bulabilmektedir.

 

Metropol konteyner sistemlerinde işçilik daha fazla arttığından dolayıdır ki bu gibi sınıflardaki ürünlerdeki işçiliğin daha kaliteli ve daha fazla maliyetli olmasından dolayıdır ki en az 2 ve 3 kat fiyat farkı uygulanmaktadır.

 

Genel olarak hemen hemen birçok firmalarda metropol yani şık tasarıma modern çizgilere ait ürünlerin yapımlarında genellikle tasarım planlı olması daha ön plana çıkmıştır. Ülkemizde metropol sistem yapıların giderek kullanımının artması ile beraber talebinde daha fazla olmasına neden olmuştur.

Lüks Konteyner Ev Fiyatları Neden Pahalı

Lüks konteyner ve villa yapımlarında en fazla tercih eden müşteri kitlemiz genel olarak yazlık ev sahibi olmak isteyen ve buna bağlı olarak da iyi bir bağ evi yapmak isteyen, fransız cam balkonlu veya daha geniş cam balkona sahip olmak isteyen genel müşteri kitlemizdir.

 

Bu müşteri kitlemizin en önemli isteği bizden de daha modern görünüme ait ve arkadaşlarına ve iş arkadaşları dahil olmak üzere birçok kişiyi çağırırken hiçbir şeyden kaçınılması yani modern imaj doğrultusunda komşularını iyi ağırlamak isteklerinden dolayı bu ürünlerimize olan talep her geçen gün artmaktadır.

 

Firmamızın mevcut üretiminde birçok yöne yönelik sadece metropol evler aynı şekilde standart konteyner evlere de bulunmaktadır üretmiş olduğumuz standart konteyner ürünlerimizi en önemli sebepleri arasında yani kaliteleri arasında birden fazla çeşit yer almaktadır.

 

Ürünlerimizin konut alanındaki daha fazla çeşidini özellikle web sayfamıza girerek ve müşteri temsilcimizden bilgi alarak öğrenebilirsiniz.

4×8 Konteyner Ev Hakkında Bilgi

Özellikle son yıllarda daha geniş ölçüye sahip hem barınma alanı olsun hem de yaşam alanlarına olan ihtiyaç sürekli artmaktadır. İnsanlar sadece dar alanda hapsolmayı istemiyor.

 

Bu nedenle der ki konteyner sistemlerinde de daha geniş ölçülere sahip 4×8 ve daha üstün özelliklerdeki ürünleri talep eden hale gelmişlerdir. Özellikle 4×8 gibi yüksek boyutlarda ve ölçülerde üretmiş olduğumuz tüm yapı sistemlerindeki çözümlerimizde müşterilerimizin üm ihtiyaç ve isteklerini en kısa sürede gider mi herif edilmiş bulunmaktayız.

 

Firmamız birden fazla çatı çözümü dahil olmak üzere ayrı ayrı veranda sistemleri birden fazla oda sistemleri aynı şekilde birden fazla konteyner sistemlerinin birleşimi ile de sizler için son derece lüks bir villa üretebilmektedir.

35 m2 Konteyner Var

Konteyner ölçülerinde özellikle genel olarak bilinen 21 metrekare ve 18 metrekare olmak üzere 2 adet standart ölçüde konteyner bilinmektedir. Son yıllarda ar-ge çalışmalarımızın sürekli artması ve daha iyi çözümler sunabilmek adına müşterilerimizin bütün istek ve ihtiyaçların da da yine daha geniş birden fazla konteynerin üst tarafta da belirttiğimiz üzere birleşimi ile beraber 35 metrekareden başlayarak daha yüksek ölçülerde 50 60 80 100 metrekare ve bağımsız olarak 1000 metrekareye kadar ürün tasarımlarını yapmaktayız.

 

Ürünlerimizin üretimleri bilgisayar destekli son derece hesaplı yani aynı ölçüde olan hassas malzemeler ile üretilmektedir.

 

Bunun nedeni nedir ki üretim aşamasından sonra boyama işlemleri de dahil olmak üzere özellikle demirinin kullanılan malzemenin ham maddenin oksitlenmesini engellemek amacıyla daha iyi kalitede boyama işlemlerini yapmaktayız. Birden fazla katlar ile yaparak boyama işlemlerimizde ürünlerimizde müşterilerimizin gerekli tüm ihtiyaçları doğrultusunda en iyi çözüme sunabilmek adına detaylı bekçi kabini dahil işlerimizi yürütüyoruz.

Konteyner Ev Yapan Firmalar Neleri Sunuyor

Ülkemizde konteyner yapan firmalar aynı şekilde konteyner konut villa bayileri gibi birçok bireysel kullanıcının istekleri doğrultusunda çatılı veya çatısız olarak konteyner üretimlerini yapmaktadır.

 

Firmamızın bu alana yönelik üretmiş olduğu çözümlerde çatılı sistem konteynerler son derece kaliteli ve özel kullanım amaçlarına yönelik müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını barınma ihtiyaçlarını en iyi çözüme gayreti içerisinde olduğumuzdan dolayıdır ki sürekli hem uygun fiyat avantajını vermeye hem de sektörde daha emin adımlarla ilerlemek için kendimizi geliştirmeye çaba sarf etmekteyiz.

 

Ülkemizde konteyner sektörü de diğer sektörlerde olduğu gibi rekabet çok fazladır. Bu nedenle değil ki rekabetin fazla olduğu bu gibi sistemlerde özellikle firmalar birbirleri ardına hem kampanyalar olsun hem de fiyat avantajlarında olsun birden fazla paketleri sunmaktadır.

 

Firmamız bu gibi durumlar doğrultusunda müşterilerimizin gerek gördüğü tüm ihtiyaçlarına yönelik olarak hem kampanya alanında hem de sorunlarını en kısa sürede çözebilmek için yeni yeni iş geliştirmelerini uygulamaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.