DOLAR 32,3436 -0.05%
EURO 34,7649 -0.09%
ALTIN 2.391,90-0,19
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Hakkında Güncel Bilgiler

Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Hakkında Güncel Bilgiler

ABONE OL
Nisan 7, 2024 18:06
Nuri Alço’nun Sağlık Durumu Hakkında Güncel Bilgiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nuri Alço Yoğun Bakım Ünitesinde Tedavi Altına Alındı

Ünlü sanatçı Nuri Alço, dün Eskişehir’deki evinde rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk muayene sonrasında tedbir amaçlı olarak yoğun bakım ünitesine alındı.

Hastaneden Yapılan Açıklama

Hastane yetkilileri, Alço’nun bulantı ve halsizlik şikayetleriyle başvurduğunu belirtirken, gerekli muayeneler ve ön tetkiklerin yapıldığını açıkladı. Hastanın kan sulandırıcı aldığı için ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırıldığı ve genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Nuri Alço’nun Eşi: “Bunu da Atlatacağız”

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşinin beyne pıhtı atması sonucu hastanede kontrol amaçlı yoğun bakıma alındığını duyurdu. Alço’nun bilincinin yerinde olduğunu ve güçlü bir insan olduğunu vurgulayarak, “Bunu da atlatacağız” dedi. Duaların eksik edilmemesi gerektiğini belirterek destek istedi.

Şehir Hastanesine Sevk Edildi

Bugün özel hastaneden Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Nuri Alço’nun tedavisinin burada devam edeceği bildirildi ve yoğun bakım ünitesinde tedavi görmeye devam edeceği açıklandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.