DOLAR 32,3545 -0.02%
EURO 34,7952 -0.02%
ALTIN 2.393,67-0,12
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Puff Daddy’den Gelen Cinsel Taciz İddiaları Ünlüleri Endişelendiriyor
  • HaberOrdu
  • Magazin
  • Puff Daddy’den Gelen Cinsel Taciz İddiaları Ünlüleri Endişelendiriyor

Puff Daddy’den Gelen Cinsel Taciz İddiaları Ünlüleri Endişelendiriyor

ABONE OL
Nisan 2, 2024 18:07
Puff Daddy’den Gelen Cinsel Taciz İddiaları Ünlüleri Endişelendiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

50 Cent ve Ashton Kutcher Diddy Skandalına Karıştı

Ünlü rapçi Sean John Combs, Puff Daddy veya P. Diddy olarak biliniyor. Ancak son zamanlarda adı cinsel taciz iddialarıyla anılıyor. Bu skandal, 50 Cent’in eski kız arkadaşı Daphne Joy’un da adının karışmasıyla daha da büyüdü. Diddy’nin evlerine yapılan baskınlar ve ardından ortaya çıkan görüntüler, olayın vahametini ortaya koydu. Ancak ünlü rapçi, tüm suçlamaları reddetmeye devam ediyor.

Ashton Kutcher Endişeli

MTV’de birlikte program yaptığı ve uzun yıllardır arkadaşı olan Diddy’nin soruşturmasına karışmaktan korkan ünlü oyuncu Ashton Kutcher, sessizliğini koruyor. Kutcher’ın yakın arkadaşı Danny Masterson, tecavüz suçlamalarıyla yargılanırken Kutcher’ın desteğini çektiği görüldü. Masterson’un davası sonrasında Kutcher ve eşi Mila Kunis, benzer bir durumla karşılaşmamak adına Diddy hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor.

Rodney Jones’un İddiaları

Diğer bir çarpıcı iddia ise yapımcı Lil Rod‘dan geldi. Jones, Diddy’nin evlerinde cinsel saldırı ve seks ticaretine dair gizli kamera görüntüleri olduğunu iddia etti. Diddy’nin eski kız arkadaşı Cassie ise rapçiye kasım ayında tecavüz ettiği iddiasıyla dava açmış ancak bir gün sonra anlaşmaya varılmıştı. Ayrıca Diddy, yirmi yıl önce 17 yaşındayken başka bir kadına tecavüz etmekle de suçlanmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.