DOLAR 32,4517 -0.12%
EURO 34,7698 -0.62%
ALTIN 2.439,430,15
BITCOIN 2077304-1,21%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Setur Marinas Üst Üste 4. Kez Türkiye’nin En İyi İşyerleri Arasında Yer Aldı
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Setur Marinas Üst Üste 4. Kez Türkiye’nin En İyi İşyerleri Arasında Yer Aldı

Setur Marinas Üst Üste 4. Kez Türkiye’nin En İyi İşyerleri Arasında Yer Aldı

ABONE OL
Aralık 24, 2022 06:50
Setur Marinas Üst Üste 4. Kez Türkiye’nin En İyi İşyerleri Arasında Yer Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Setur Marinas, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kincentric’in çalışanlarla yaptığı Kincentric Best Employers 2022 araştırması kapsamında Türkiye’nin En İyi İşyerleri arasında seçildi. Setur Marinas, 2022 araştırması sonucuyla ödülün üst üste dördüncü kez sahibi oldu.

Setur Marinas, çalışan bağlılığı odaklı yürüttüğü İnsan Kaynakları çalışmaları doğrultusunda Best Employers Programı’nda En İyi İşyerleri arasında yer aldı. Best Employers Programı, İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kincentric’in 50 yılı aşkın süreyle çalışanlarla yaptığı ve işyeri mükemmelliğini ölçümlediği araştırmalara dayanıyor.

2022 yılında Türkiye’nin En İyi İşyeri “Kincentric Best Employer” ödülünü alan şirketler Çalışan Bağlılığının yanında “Çeviklik, Bağlı Kılan Liderlik ve Yetenek Odağı” endekslerine göre belirlendi.

Setur Marinas Genel Müdürü Emre Doruk, üst üste dördüncü kez ödülü kazanmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek şunları ekledi: “Performans sistemimiz ile çalışanlar daha özgürlükçü ve gerçekçi hedefler belirleyerek yıl içerisinde yöneticileriyle daimi bir diyalog yöntemiyle hedeflerini daha esnek yönetebiliyorlar. Sosyal aktiviteler ve birlikte paylaşılan zamanlara sıkça önem veriyoruz. Şirketimizde yaklaşık 3 senedir uygulanan bir hibrit çalışma sistemimiz mevcut. Bu sayede çalışanların iş-özel yaşam dengesini daha esnek yönetebilmelerine imkan verecek yenilikçi bir bakış açısıyla çalışma gün ve saatlerimizi yönetiyoruz. Dinleme ve ihtiyaca odaklı çalışmalarımızla, çalışanlarımızın istek ve beklentilerini yakından izliyoruz. Sene içerisinde oluşacak talep ve beklentileri anlayıp bu yönde aksiyonlarımızı hızlıca hayata geçiriyoruz. Şeffaf iletişim mottosuyla daima iletişim odaklı ve ulaşılabilir İnsan Kaynakları departmanı anlayışımızı ön planda tutuyoruz. Şirketimizdeki her türlü gelişmenin çalışanlarımıza özel planladığımız paylaşım toplantılarında en ince ayrıntılarıyla departman özelinde aktarımını yapıp çalışanlarımızın eşdeğer bilgide olmasını sağlıyoruz. Bu ödülü aldığımız için çok mutluyuz ve tüm İK süreçlerimizi çalışan mutluluğunu artırma hedefiyle sürdüreceğiz.”

Dünya’da 20 yıldır yürütülen Best Employers (En İyi İşyerleri) Programı 78 farklı pazarda uygulanmakta olup,  sadece son 5 yılda 4.000′ in üzerinde farklı şirket programa dâhil edildi. Türkiye’de 2006 yılından bu yana, 16 yıldır uygulanan Best Employers (En İyi İşyerleri) Programı, Türkiye’nin bu alandaki ilk ve en geniş katılımlı işyeri araştırmaları arasında yer alıyor.    

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.