DOLAR 32,3819 -0.18%
EURO 34,7597 0.03%
ALTIN 2.429,11-0,38
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trump’ın 83,3 Milyon Dolarlık Tazminat Başvurusu Reddedildi
  • HaberOrdu
  • Dünya
  • Trump’ın 83,3 Milyon Dolarlık Tazminat Başvurusu Reddedildi

Trump’ın 83,3 Milyon Dolarlık Tazminat Başvurusu Reddedildi

ABONE OL
Mart 8, 2024 22:03
Trump’ın 83,3 Milyon Dolarlık Tazminat Başvurusu Reddedildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Federal Yargıç, Trump’ın Tazminat Talebini Geri Çevirdi

New York’ta bir federal yargıç, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın E. Jean Carroll’a ödemek zorunda bırakıldığı 83,3 milyon dolarlık tazminatın geçici olarak durdurulması talebini reddetti.

Yargıç Kaplan, Trump’ı Reddetti

Federal Yargıç Lewis A. Kaplan, Trump’ın tazminatın ertelenmesi isteğini kabul etmedi. Yargıç, 11 Mart’a kadar Carroll’a ödemesi gereken tazminatın ertelenmesine yönelik talebi reddederken, Trump’ın mali durumunu kendi eylemlerinin sonucu olarak değerlendirdi.

Avukatı Belge Sundu

Yargıcın kararının ardından Trump’ın avukatı Alina Habba, tazminatı garanti eden teminat belgelerini mahkemeye sundu. Ayrıca, Trump’ın tazminat kararını temyize götürdüğünü gösteren belgeler de dosyaya eklendi.

Tecavüz ve Hakaret Davası

Magazin yazarı E. Jean Carroll, Trump’ın kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla açtığı davada jüri tarafından suçlu bulunmuş ve Trump’a 5 milyon dolar tazminat ödemesine hükmedilmişti. Ardından 83,3 milyon dolarlık ek tazminat kararı alınmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.