DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046385-0,55%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kate Middleton’ın Kanserle Mücadelesi ve Sosyal Medya Özürleri
  • HaberOrdu
  • Magazin
  • Kate Middleton’ın Kanserle Mücadelesi ve Sosyal Medya Özürleri

Kate Middleton’ın Kanserle Mücadelesi ve Sosyal Medya Özürleri

ABONE OL
Mart 23, 2024 18:06
Kate Middleton’ın Kanserle Mücadelesi ve Sosyal Medya Özürleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kate Middleton Kanserle Savaşıyor

Uzun süredir kameralardan uzak kalan Kate Middleton, kanserle mücadele ettiğini duyurarak sessizliğini bozdu. “Kayıp Prenses” olarak bilinen Middleton, şu anda kanser tedavisi görmekte ve destek mesajlarıyla karşılanmaktadır.

Blake Lively’den Özür Mesajı

Galler Prensesi Kate Middleton’ın kanserle mücadelesini duyurmasının ardından, ünlü isim Blake Lively, sosyal medyada yaptığı Photoshop hatalarıyla dalga geçtiği için özür diledi. Middleton’ın çocuklarıyla çekilen fotoğrafında yapılan düzenlemelerin ortaya çıkmasının ardından Lively, Instagram hikayelerinde samimi bir özür mesajı paylaştı.

Lively, “Eminim bugün kimsenin umrunda değil ama bunu kabul etmem gerektiğini hissediyorum. Aptalca bir paylaşım yaptım ve ah dostum, bu gönderi beni utandırdı. Üzgünüm. Herkese sevgi ve iyi dilekler gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

Kim Kardashian’ın Alaycı Paylaşımı

Kim Kardashian da Kate Middleton ile alay eden isimler arasında yer aldı. Kardashian, arabasının yanında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, “Prenses’i aramaya gittim” notuyla Middleton’a göndermede bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.