DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Robert Greene: İnsanların Maskelerinin Arkasını Görmek

Robert Greene: İnsanların Maskelerinin Arkasını Görmek

ABONE OL
Mart 19, 2024 18:08
Robert Greene: İnsanların Maskelerinin Arkasını Görmek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Robert Greene’den İnsanları Anlamanın Yolları

Çok satan yazar ve beden dili uzmanı Robert Greene, insanların maskelerinin arkasını görebileceğimiz birkaç basit yol olduğunu belirtiyor. Greene, birinin gerçek düşüncelerini ses tonundan anlayabileceğimizi söylüyor. Aktörlerin bile taklit edemeyecekleri şeyin ses tonu olduğunu vurguluyor.

İnsanları Şaşırtarak Tanımak

Greene, insanları şaşırtmanın, yüz hatlarını düzenlemeye vakit kalmadan onları anlamanın daha anlamlı olduğunu söylüyor. Mikro ifadeleri okuyarak insanları şaşırtmanın, gerçek duyguları görmemize olanak sağladığını belirtiyor. Bu taktik, birinin gerçek duygularını rol yapmadan görmemizi sağlıyor.

Ayakların Yönü İle İfade Edilen Duygular

Greene, beden dilinin çok şey anlattığını belirtiyor. Örneğin, birinin sizinle konuşurken ayaklarının başka yöne bakması gerçek ilgi göstermediğini gösterebilir. İnsanların davranışlarını okuyarak, gerçek niyetlerini anlayabileceğimizi ifade ediyor.

Uzman, insanları anlamanın sadece ilgisiz olanlarla sınırlı olmadığını belirtiyor. Kıskançlık veya farklı duyguların da insanların davranışlarını etkileyebileceğini vurguluyor. Greene, insanların gerçek niyetlerini anlamak için dikkatli olunması gerektiğini sözlerine ekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.